Η Ποκα ειναι Ελληνικη

Tο όνομα της προέρχεται από την προσπάθεια των Ελλήνων να προφέρουν την λέξη “poker” με βαριά αγγλική προφορά...

     

readmore

 

Αμετρητεσ Επιλογεσ

Oι παραλλαγές των παιχνιδιών της Πόκας είναι τόσες πολλές που κανείς δεν μπορεί να είναι σίγουρος ότι τις γνωρίζει όλες.

      

readmore

 

Στο κινητο σασ!

Δεν θα μπορούσε να λείπει από κανένα κινητό η απόλυτη εφαρμογή για να διαβάσετε και να μάθετε να παίζετε Πόκα με την παρέα σας!

      

readmore

 

Πόκα | Ρώσικη Ρουλέτα

Πληροφορίες Ο ντίλερ μοιράζει 2 κλειστά και 2 ανοιχτά φύλλα σε κάθε παίκτη. Τα διαγώνια φύλλα στο τραπέζι είναι οι "σφαίρες". Οι "σφαίρες" και τα όμοια φύλλα τους καίγονται. Επίσης, όποιος παίκτης έχει στα ανοιχτά φύλλα του μια από τις "σφαίρες" βγαίνει αυτόματα εκτός παιχνιδιού.

      

|   Φύλλα στο τραπέζι: 6   |   Φύλλα στο χέρι: 4   |   Πονταρίσματα: 4   |   Κέντα - Χρώμα  |

ρωσικη ρουλετα

    

Πιο Αναλυτικά

Γύρος 1ος

Ο ντίλερ μοιράζει 2 κλειστά και 2 ανοιχτά φύλλα σε κάθε παίκτη και σχηματίζει το παρακάτω σχέδιο στο τραπέζι. Στη συνέχεια γίνεται το αρχικό ποντάρισμα.
ρωσικη ρουλετα

     

Γύρος 2ος

Ο ντίλερ ανοίγει τα 2 φύλλα και μία "σφαίρα" και ακολουθεί ποντάρισμα. Στο παράδειγμα: όποιος έχει στα ανοιχτά του φύλλα Άσσο, βγαίνει εκτός παιχνιδιού, ενώ όποιος έχει Άσσο στα κλειστά του φύλλα, τον πετάει και απλά δεν μπορεί να τον παιξει.
ρωσικη ρουλετα

      

Γύρος 3ος

Ο ντίλερ ανοίγει ανοίγει ένα ακόμα φύλλο και την άλλη "σφαίρα" και ακολουθεί ποντάρισμα. Ισχύει το ίδιο και γι'αυτή τη "σφαίρα".
ρωσικη ρουλετα

      

Γύρος 4ος

Ο ντίλερ ανοίγει το τελευταίο φύλλο και ακολουθεί το τελικό ποντάρισμα.
ρωσικη ρουλετα

  

      

Να θυμάσαι ότι στη Ρώσικη Ρουλέτα......κάθε παίκτης χρησιμοποιεί 2 ή 3 φύλλα από το χέρι του σε συνδυασμό με οποιαδηποτε φύλλα υπάρχουν στο τραπέζι (εκτός τις "σφαίρες" και τα άμοια τους φυσικά).