Η Ποκα ειναι Ελληνικη

Tο όνομα της προέρχεται από την προσπάθεια των Ελλήνων να προφέρουν την λέξη “poker” με βαριά αγγλική προφορά...

     

readmore

 

Αμετρητεσ Επιλογεσ

Oι παραλλαγές των παιχνιδιών της Πόκας είναι τόσες πολλές που κανείς δεν μπορεί να είναι σίγουρος ότι τις γνωρίζει όλες.

      

readmore

 

Στο κινητο σασ!

Δεν θα μπορούσε να λείπει από κανένα κινητό η απόλυτη εφαρμογή για να διαβάσετε και να μάθετε να παίζετε Πόκα με την παρέα σας!

      

readmore

 

Πόκα | Δορυφόρος

Πληροφορίες Ο ντίλερ μοιράζει 3 φύλλα σε κάθε παίκτη. Τα φύλλα ανοίγουν διαγώνια σε 2 βήματα ακολουθούμενα από δύο πονταρίσματα. Τελευταίος ανοίγει ο «Δορυφόρος», φύλλο το οποίο μπορεί να κολλήσει σε οποιαδήποτε οριζόντια ή κάθετη δυάδα (το φύλλο αυτό περιστρέφεται σαν «Δορυφόρος» γύρω από τα άλλα φύλλα, όπως βολεύει τον κάθε παίκτη). Κάθε παίκτης μπορεί να χρησιμοποιήσει 2 ή 3 φύλλα από το χέρι του σε συνδυασμό με μια οριζόντια ή κάθετη δυάδα φύλλων και προαιρετικά τον «Δορυφόρο».

      

|   Φύλλα στο τραπέζι: 5   |   Φύλλα στο χέρι: 3   |   Πονταρίσματα: 4   |   Κέντα - Χρώμα  |

ποκα δορυφορος πόκα δορυφόρος

    

Πιο Αναλυτικά

Γύρος 1ος

Ο ντίλερ μοιράζει 3 φύλλα σε κάθε παίκτη και σχηματίζει το παρακάτω σχέδιο στο τραπέζι. Στη συνέχεια γίνεται το αρχικό ποντάρισμα.
ποκα δορυφορος πόκα δορυφόρος

     

Γύρος 2ος

Ο ντίλερ ανοίγει 2 διαγώνια φύλλα και ακολουθεί ποντάρισμα.
ποκα δορυφορος πόκα δορυφόρος

“Γράψτε POKAHOLIC και κερδίστε BONUS„

Γύρος 3ος

Ο ντίλερ τα επόμενα διαγώνια φύλλα και ακολουθεί ποντάρισμα.
ποκα δορυφορος πόκα δορυφόρος

      

Γύρος 4ος

Ο ντίλερ ανοίγει τον «Δορυφόρο», ο οποίος μπορει να κολλήσει σε οποιαδήποτε οριζόντια ή κάθετη δυάδα όπως βολεύει κάθε παίκτη και ακολουθεί το τελικό ποντάρισμα.
ποκα δορυφορος πόκα δορυφόρος

      

Να θυμάσαι ότι στον Δορυφόρο......κάθε παίκτης μπορεί να χρησιμοποιήσει 2 ή 3 φύλλα από το χέρι του σε συνδυασμό με μια οριζόντια ή κάθετη δυάδα φύλλων (όχι διαγώνια) και προαιρετικά τον «Δορυφόρο».