Η Ποκα ειναι Ελληνικη

Tο όνομα της προέρχεται από την προσπάθεια των Ελλήνων να προφέρουν την λέξη “poker” με βαριά αγγλική προφορά...

     

readmore

 

Αμετρητεσ Επιλογεσ

Oι παραλλαγές των παιχνιδιών της Πόκας είναι τόσες πολλές που κανείς δεν μπορεί να είναι σίγουρος ότι τις γνωρίζει όλες.

      

readmore

 

Στο κινητο σασ!

Δεν θα μπορούσε να λείπει από κανένα κινητό η απόλυτη εφαρμογή για να διαβάσετε και να μάθετε να παίζετε Πόκα με την παρέα σας!

      

readmore

 

Πόκα | Εταιρεία

Πληροφορίες Ο ντίλερ μοιράζει 2 κλειστά και 1 ανοιχτό φύλλο σε κάθε παίκτη. Οι παίκτες έχουν το δικαίωμα να σχηματίσουν μία «Εταιρεία» με όποιον παίκτη θέλουν, βάσει του ανοιχτού φύλλου που έχουν μπροστά τους. Κάθε συνέταιρος μπορεί να χρησιμοποιήσει μόνο το ανοιχτό φύλλο του συνεταίρου του και όχι τα κλειστά του. Ανοίγουν τα 3 πρώτα φύλλα και μετά ένα-ένα ακολουθούμενα από ποντάρισματα. Κερδίζει ο παίκτης με τον καλύτερο συνδυασμό φύλλων. Εάν ο παίκτης που κερδίσει είχε σχηματίσει «Εταιρεία» με κάποιον άλλο παίκτη, τότε οφείλει να δώσει στο «συνέταιρό» του το 1/3 του ποτ, με την προϋπόθεση ότι ο «συνέταιρος» είχε μείνει μέσα μέχρι το τέλος του παιχνιδιού.

      

|   Φύλλα στο τραπέζι: 5   |   Φύλλα στο χέρι: 3   |   Πονταρίσματα: 4   |   3 -Φουλ  |

ποκα εταιρεια πόκα εταιρεία

    

Πιο Αναλυτικά

Γύρος 1ος

Ο ντίλερ μοιράζει 2 κλειστά και 1 ανοιχτό φύλλο σε κάθε παίκτη και σχηματίζει το παρακάτω σχέδιο στο τραπέζι. Οι παίκτες σχηματίζουν τις «Εταιρείες» τους και γίνεται το αρχικό ποντάρισμα.
ποκα εταιρεια πόκα εταιρεία

     

Γύρος 2ος

Ο ντίλερ ανοίγει τα 3 πρώτα φύλλα και ακολουθεί ποντάρισμα.
ποκα εταιρεια πόκα εταιρεία

“Γράψτε POKAHOLIC και κερδίστε BONUS„

Γύρος 3ος

Ο ντίλερ ανοίγει το επόμενο φύλλο και ακολουθεί ποντάρισμα.
ποκα εταιρεια πόκα εταιρεία

      

Γύρος 4ος

Ο ντίλερ ανοίγει το τελευταίο φύλλο και ακολουθεί το τελικό ποντάρισμα.
ποκα εταιρεια πόκα εταιρεία

      

Να θυμάσαι ότι στην Εταιρεία......κάθε παίκτης μπορεί να χρησιμοποιήσει 2 ή 3 φύλλα από το χέρι του σε συνδυασμό με οποιαδήποτε φύλλα από το τραπέζι και προαιρετικά το φύλλο του συνεταίρου του. Εάν ο παίκτης που κέρδισε είχε σχηματίσει «Εταιρεία» με κάποιον άλλο παίκτη, τότε οφείλει να δώσει στο «συνέταιρο» του το 1/3 του ποτ, με την προϋπόθεση ότι ο «συνέταιρος» είχε μείνει μέσα μέχρι το τέλος του παιχνιδιού.