Η Ποκα ειναι Ελληνικη

Tο όνομα της προέρχεται από την προσπάθεια των Ελλήνων να προφέρουν την λέξη “poker” με βαριά αγγλική προφορά...

     

readmore

 

Αμετρητεσ Επιλογεσ

Oι παραλλαγές των παιχνιδιών της Πόκας είναι τόσες πολλές που κανείς δεν μπορεί να είναι σίγουρος ότι τις γνωρίζει όλες.

      

readmore

 

Στο κινητο σασ!

Δεν θα μπορούσε να λείπει από κανένα κινητό η απόλυτη εφαρμογή για να διαβάσετε και να μάθετε να παίζετε Πόκα με την παρέα σας!

      

readmore

 

Πόκα | Καθρέπτης

Πληροφορίες Ο ντίλερ μοιράζει 3 φύλλα σε κάθε παίκτη. Τα φύλλα ανοίγουν ένα-ένα και μετά από κάθε άνοιγμα ακολουθεί ποντάρισμα. Μόλις ο ντίλερ ανοίξει το τελευταίο φύλλο δίνει την επιλογή στους παίκτες να αλλάξουν 1 φύλλο από το χέρι τους. Κάθε παίκτης μπορεί να χρησιμοποιήσει 2 ή 3 φύλλα από το χέρι του σε συνδυασμό με όποια φύλλα θέλει από το τραπέζι. Σημείωση: αν ένας παίκτης έχει στο χέρι του ακριβώς τα ίδια φύλλα με τα φύλλα στο τραπέζι, σχηματίσει δηλαδή τον «Καθρέπτη του τραπεζιού» στο χέρι του, κερδίζει αυτόματα το παιχνίδι.

      

|   Φύλλα στο τραπέζι: 3   |   Φύλλα στο χέρι: 3   |   Πονταρίσματα: 4   |   Κέντα - Χρώμα  |

ποκα καθρεπτης πόκα καθρέπτης

    Το παιχνιδι Καθρεφτης στην Ποκα

Πιο Αναλυτικά

Γύρος 1ος

Ο ντίλερ μοιράζει 3 φύλλα σε κάθε παίκτη και σχηματίζει το παρακάτω σχέδιο στο τραπέζι. Στη συνέχεια γίνεται το αρχικό ποντάρισμα.
ποκα καθρεπτης πόκα καθρέπτης

     

Γύρος 2ος

Ο ντίλερ ανοίγει 1 φύλλο και ακολουθεί ποντάρισμα.    ο 2ος γύρος του παιχνιδιου Καθρεφτης στην Ποκα
ποκα καθρεπτης πόκα καθρέπτης

“Γράψτε POKAHOLIC και κερδίστε BONUS„

Γύρος 3ος

Ο ντίλερ ανοίγει ακόμα 1 φύλλο και ακολουθεί ποντάρισμα.
ποκα καθρεπτης πόκα καθρέπτης

      

Γύρος 4ος

Ο ντίλερ ανοίγει το τελευταίο φύλλο, δίνει σε κάθε παίκτη το δικαίωμα αλλαγής ενός φύλλου και ακολουθεί το τελικό ποντάρισμα.
ποκα καθρεπτης πόκα καθρέπτης

      Μην ξεχνατε ότι στο παιχνιδι Καθρεφτης στην Ποκα

Να θυμάσαι ότι στον Καθρέπτη......μπορεί να χρησιμοποιήσει 2 ή 3 φύλλα από το χέρι του σε συνδυασμό με όποια φύλλα θέλει από το τραπέζι. Σημείωση: αν ένας παίκτης έχει στο χέρι του ακριβώς τα ίδια φύλλα με τα φύλλα στο τραπέζι, σχηματίσει δηλαδή τον «Καθρέπτη του τραπεζιού» στο χέρι του, κερδίζει αυτόματα το παιχνίδι.