Η Ποκα ειναι Ελληνικη

Tο όνομα της προέρχεται από την προσπάθεια των Ελλήνων να προφέρουν την λέξη “poker” με βαριά αγγλική προφορά...

     

readmore

 

Αμετρητεσ Επιλογεσ

Oι παραλλαγές των παιχνιδιών της Πόκας είναι τόσες πολλές που κανείς δεν μπορεί να είναι σίγουρος ότι τις γνωρίζει όλες.

      

readmore

 

Στο κινητο σασ!

Δεν θα μπορούσε να λείπει από κανένα κινητό η απόλυτη εφαρμογή για να διαβάσετε και να μάθετε να παίζετε Πόκα με την παρέα σας!

      

readmore

 

Πόκα | Ο Στελάκης

Πληροφορίες Ο ντίλερ μοιράζει 3 φύλλα σε κάθε παίκτη. Ανοίγει τα 2 πρώτα φύλλα μαζί και ακολουθεί ποντάρισμα. Έπειτα ανοίγει τον «Στελάκη», δηλαδή το τρίτο φύλλο και δίνει το δικαίωμα στους παίκτες να αλλάξουν μέχρι 2 φύλλα από το χέρι τους. Ακολουθεί ποντάρισμα και ανοίγουν τα 2 τελευταία φύλλα μαζί όπου ακολουθεί και το τελικό ποντάρισμα. Κάθε παίκτης μπορεί να χρησιμοποιήσει 2 ή 3 φύλλα από το χέρι του σε συνδυασμό με οποιαδήποτε φύλλα από το τραπέζι.

      

|   Φύλλα στο τραπέζι: 5   |   Φύλλα στο χέρι: 3   |   Πονταρίσματα: 4   |   3-Φουλ  |

ποκα στελακης πόκα στελάκης

    

Πιο Αναλυτικά

Γύρος 1ος

Ο ντίλερ μοιράζει 3 φύλλα σε κάθε παίκτη και σχηματίζει το παρακάτω σχέδιο στο τραπέζι. Στη συνέχεια γίνεται το αρχικό ποντάρισμα.
ποκα στελακης πόκα στελάκης

     

Γύρος 2ος

Ο ντίλερ ανοίγει τα 2 πρώτα φύλλα και ακολουθεί ποντάρισμα.
ποκα στελακης πόκα στελάκης

      

Γύρος 3ος

Ο ντίλερ ανοίγει τον «Στελάκη» και δίνει την επιλογή σε κάθε παίκτη να αλλάξει μέχρι 2 φύλλα από το χέρι του. Ακολουθεί ποντάρισμα.
ποκα στελακης πόκα στελάκης

      

Γύρος 4ος

Ο ντίλερ ανοίγει τα τελευταία 2 φύλλα και ακολουθεί το τελικό ποντάρισμα.
ποκα στελακης πόκα στελάκης

      

Να θυμάσαι ότι στον Στελάκη......κάθε παίκτης μπορεί να χρησιμοποιήσει 2 ή 3 φύλλα από το χέρι του σε συνδυασμό με οποιαδήποτε φύλλα από το τραπέζι.