Η Ποκα ειναι Ελληνικη

Tο όνομα της προέρχεται από την προσπάθεια των Ελλήνων να προφέρουν την λέξη “poker” με βαριά αγγλική προφορά...

     

readmore

 

Αμετρητεσ Επιλογεσ

Oι παραλλαγές των παιχνιδιών της Πόκας είναι τόσες πολλές που κανείς δεν μπορεί να είναι σίγουρος ότι τις γνωρίζει όλες.

      

readmore

 

Στο κινητο σασ!

Δεν θα μπορούσε να λείπει από κανένα κινητό η απόλυτη εφαρμογή για να διαβάσετε και να μάθετε να παίζετε Πόκα με την παρέα σας!

      

readmore

 

Πόκα | Double or Fold

Πληροφορίες Το παιχνίδι είναι παιζόμενο. Όλη η προσοχή εστιάζεται στους Βαλέδες. Ο ντίλερ ρωτάει τον πρώτο παίκτη αν θέλει ανοιχτό ή κλειστό το πρώτο του φύλλο. Αν ο παίκτης πει «κλειστό» και έρθει Βαλές τότε έχει ένα μπαλαντέρ. Αν πει «ανοιχτό» και έρθει Βαλές τότε θα πρέπει να διπλασιάσει το ποτ για να τον χρησιμοποιήσει σαν μπαλαντέρ ή να πάει πάσο πληρώνοντας ένα προκαθορισμένο ποσό, το οποίο το καθορίζει ο ντίλερ στην αρχή του παιχνιδιού. Η ίδια διαδικασία επαναλαμβάνεται 5 φορές ακολουθούμενη από 5 πονταρίσματα, έως ότου κάθε παίκτης έχει 2 κλειστά και 3 ανοιχτά φύλλα μπροστά του. Μετά από κάθε άνοιγμα ακολουθεί ποντάρισμα. Σε κάθε γύρο μιλάει πρώτος ο παίκτης που είναι «καλύτερος» στα ανοιχτά φύλλα. Κερδίζει ο παίκτης με τον καλύτερο συνδυασμό φύλλων.

      

|   Φύλλα στο τραπέζι: -   |   Φύλλα στο χέρι: 5   |   Πονταρίσματα: 5   |   Κέντα-Χρώμα   |

table logo

    

Παραλλαγή: Αυτό το παιχνίδι μπορεί να παιχτεί και με 7 φύλλα, δίνοντας 4 ανοιχτά και 3 κλειστά φύλλα. Πολλές φορές έχει περισσότερο ενδιαφέρον έτσι, διότι γίνονται πολύ δυνατοί συνδυασμοί φύλλων.

“Γράψτε POKAHOLIC και κερδίστε BONUS„