Η Ποκα ειναι Ελληνικη

Tο όνομα της προέρχεται από την προσπάθεια των Ελλήνων να προφέρουν την λέξη “poker” με βαριά αγγλική προφορά...

     

readmore

 

Αμετρητεσ Επιλογεσ

Oι παραλλαγές των παιχνιδιών της Πόκας είναι τόσες πολλές που κανείς δεν μπορεί να είναι σίγουρος ότι τις γνωρίζει όλες.

      

readmore

 

Στο κινητο σασ!

Δεν θα μπορούσε να λείπει από κανένα κινητό η απόλυτη εφαρμογή για να διαβάσετε και να μάθετε να παίζετε Πόκα με την παρέα σας!

      

readmore

 

Πόκα | Se7en - Eleven

Πληροφορίες Το παιχνίδι είναι παιζόμενο. Ο ντίλερ θα μοιράσει συνολικά 5 φύλλα σε κάθε παίκτη με το 3ο και το 5ο να είναι κλειστά και τα υπόλοιπα ανοιχτά. Μετά από κάθε άνοιγμα ακολουθεί ποντάρισμα. Στο τέλος κάθε παίκτης έχει 2 κλειστά και 3 ανοιχτά φύλλα μπροστά του. Σε αυτό το παιχνίδι, το 7 και ο Βαλές είναι φύλλα μπαλαντέρ. Οι Βαλέδες είναι πάντα μπαλαντέρ είτε είναι στα ανοιχτά είτε είναι στα κλειστά φύλλα ενός παίκτη, καθώς και τα 7άρια που βρίσκονται στα κλειστά φύλλα κάθε παίκτη. Το 7άρι που βρίσκεται στα ανοιχτά φύλλα μπορεί να γίνει μπαλαντέρ μόνο εάν ο παίκτης είναι διατεθειμένος να διπλασιάσει το ποτ, στο γύρο που θα του έρθει. Αν δεν θέλει να διπλασιάσει, τότε κρατάει το φύλλο του σαν ένα απλό 7άρι. Σε κάθε γύρο μιλάει πρώτος ο παίκτης που είναι «καλύτερος» στα ανοιχτά φύλλα. Κερδίζει ο παίκτης με τον καλύτερο συνδυασμό φύλλων.

      

|   Φύλλα στο τραπέζι: -   |   Φύλλα στο χέρι: 5   |   Πονταρίσματα: 5   |   Κέντα-Χρώμα   |

table logo

    

Παραλλαγή: Αυτό το παιχνίδι μπορεί να παιχτεί και με 7 φύλλα, δίνοντας το 3ο και το 6ο φύλλο κλειστό και όλα τα άλλα ανοιχτά. Στο τέλος κάθε παίκτης θα έχει 2 κλειστά και 5 ανοιχτά φύλλα μπροστά του. Πολλές φορές έχει περισσότερο ενδιαφέρον έτσι, διότι γίνονται πολύ δυνατοί συνδυασμοί φύλλων.

“Γράψτε POKAHOLIC και κερδίστε BONUS„