Η Ποκα ειναι Ελληνικη

Tο όνομα της προέρχεται από την προσπάθεια των Ελλήνων να προφέρουν την λέξη “poker” με βαριά αγγλική προφορά...

     

readmore

 

Αμετρητεσ Επιλογεσ

Oι παραλλαγές των παιχνιδιών της Πόκας είναι τόσες πολλές που κανείς δεν μπορεί να είναι σίγουρος ότι τις γνωρίζει όλες.

      

readmore

 

Στο κινητο σασ!

Δεν θα μπορούσε να λείπει από κανένα κινητό η απόλυτη εφαρμογή για να διαβάσετε και να μάθετε να παίζετε Πόκα με την παρέα σας!

      

readmore

 

Πόκα | Εσύ Αποφασίζεις

Πληροφορίες Το παιχνίδι είναι παιζόμενο. Κάθε φορά που ο ντίλερ θα μοιράζει φύλλο στους παίκτες ή θα ανοίγει φύλλο στο τραπέζι, οι παίκτες θα έχουν την επιλογή να αλλάξουν 1 φύλλο από το χέρι τους. Αρχικά μοιράζει 1 φύλλο σε κάθε παίκτη, ανοίγει 1 στο τραπέζι και γίνεται το αρχικό ποντάρισμα. Έπειτα, εναλλάξ σε κάθε γύρο, θα μοιράζει 1 φύλλο στους παίκτες ή θα ανοίγει 1 φύλλο στο τραπέζι, μέχρις ότου οι παίκτες να έχουν 3 φύλλα στο χέρι τους και 3 στο τραπέζι. Μετά από κάθε μοίρασμα ή άνοιγμα ακολουθεί ποντάρισμα. Κάθε παίκτης μπορεί να χρησιμοποιήσει 2 ή 3 φύλλα από το χέρι του σε συνδυασμό με οποιαδήποτε φύλλα από το τραπέζι.

      

|   Φύλλα στο τραπέζι: 3   |   Φύλλα στο χέρι: 3   |   Πονταρίσματα: 5   |   Κέντα - Χρώμα   |

ποκα εσυ αποφασιζεις πόκα εσύ αποφασίζεις

        

Πιο Αναλυτικά

Γύρος 1ος

Ο ντίλερ μοιράζει 1 κλειστό φύλλο σε κάθε παίκτη και ανοίγει 1 στο τραπέζι. Οι παίκτες μπορούν, αν θέλουν, να αλλάξουν το φύλλο που πήραν. Ακολουθεί το αρχικό ποντάρισμα.
ποκα εσυ αποφασιζεις πόκα εσύ αποφασίζεις

     

Γύρος 2ος

Ο ντίλερ μοιράζει ακόμα 1 φύλλο στους παίκτες και τους δίνει ξανά την δυνατότητα να αλλάξουν 1 φύλλο από τα δύο που έχουν στο χέρι τους. Ακολουθεί ποντάρισμα.
ποκα εσυ αποφασιζεις πόκα εσύ αποφασίζεις

“Γράψτε POKAHOLIC και κερδίστε BONUS„

Γύρος 3ος

Έπειτα, ανοίγει ακόμα 1 φύλλο στο τραπέζι και δίνει ξανά την επιλογή στους παίκτες για αλλαγή ενός φύλλου. Ακολουθεί ποντάρισμα.
ποκα εσυ αποφασιζεις πόκα εσύ αποφασίζεις

      

Γύρος 4ος

Μοιράζει ακόμα 1 φύλλο σε κάθε παίκτη και δίνει ξανά την επιλογή για αλλαγή ενός φύλλου. Ακολουθεί ποντάρισμα.
ποκα εσυ αποφασιζεις πόκα εσύ αποφασίζεις

     

Γύρος 5ος

Στο τέλος, ανοίγει το τελευταίο φύλλο στο τραπέζι και δίνει την επιλογή στους παίκτες να αλλάξουν για τελευταία φορά 1 φύλλο από το χέρι τους. Ακολουθεί το τελικό ποντάρισμα.
ποκα εσυ αποφασιζεις πόκα εσύ αποφασίζεις
Να θυμάσαι ότι......κάθε παίκτης μπορεί να χρησιμοποιήσει 2 ή 3 φύλλα από το χέρι του σε συνδυασμό με οποιαδήποτε φύλλα από το τραπέζι.